Zift Leadfabric

Als u vertrouwt op channel partners voor uw go-to-market, dan volstaan uw CRM- en MAP-oplossingen waarschijnlijk niet. In dat geval moet u eens kijken naar ons partnerschap met ZIFT.

icon_1_zift

ZORG VOOR EEN PARTNERERVARING VAN WERELDNIVEAU

icon_2_zift

GA IN ZEE MET DE JUISTE PARTNERS EN EMPOWER ZE

icon_3_zift

ENGAGEER UW PARTNERS EN MAAK HET HEN GEMAKKELIJK

icon_4_zift

CREEER DE ONTBREKENDE CONTENT

icon_5_zift

ZORG VOOR PARTNERGERICHTE MARKETING

icon_6_zift

AUTOMATISEER LEADDISTRIBUTIE

zift_lr_1

VERTROUWT U OP CHANNEL PARTNERS MAAR UW HUIDIGE OPLOSSINGEN VOLDOEN NIET?

Marketing automation en CRM hebben gezorgd voor een grotere visibiliteit en een betere productiviteit van het sales en marketing departement.  Eén van de belangrijkste verbeteringen die u kan bereiken als u uw marketing- en salestechnologie goed gebruikt, is transparantie bij de Marketing-to-Sales toekenning.

OVER ZIFT

Zift Solutions is geëvolueerd van een start-up die channel marketing software maakt en verdeelt, tot een globale organisatie die zich focust op het hele channel succes.

zift_lr_2

VERBETER UW NAAMSBEKENDHEID EN VERHOOG DE INKOMSTEN VIA UW CHANNEL PARTNERS

Eén van de belangrijkste uitdagingen waar u mee te kampen krijgt als u vertrouwt op channel partners om uw producten te verkopen, is hen zover krijgen dat zij ook effectief uw producten in de markt zetten. Maak van uw partners echte marketing supersterren met marketingcampagnes die makkelijk uit te voeren zijn en volledig uw merkidentiteit respecteren.

zift_lr_3

CHANNEL MARKETING MET UITSTEKENDE RESULTATEN

Creëer marketingcampagnes naar, door en voor uw partners die volledig geautomatiseerd zijn, door uw partner zijn gestuurd en meerdere tactieken gebruiken.
 

zift_lr_3

MEET EN ZORG VOOR CHANNEL MARKETING ROI

Met ZIFT krijgt u een duidelijk zicht op wat werkt en wat niet in uw channel programma’s, zodat u makkelijk uw strategie kan delen of bijsturen, gebaseerd op echte data.

zift_lr_4

DOE UW PARTNER DEMAND EN UW PIJPLIJN GROEIEN

Zorg voor samenwerking doorheen het ecosysteem van uw partners, automatiseer taken die veel tijd kosten, biedt dynamische visibiliteit en haal complexiteit weg dat in de weg staat van een goed eindresultaat.

STEL UW VRAAG

Wij tonen u graag wat het beste Channel Management Platform voor u kan doen.