Drift Leadfabric

Tijd voor een echt gesprek met uw klant

drift certified partner and top 12 most influential conversational marketing partner first in europe
David Cancel

VOORWOORD VAN DE CEO VAN DRIFT

Conversational Marketing is meer dan chat en chatbots. Het gaat erom kopers te ontmoeten waar ze NU zijn, niet waar wij willen dat ze zijn. We zijn blij met LeadFabric als partner om Conversational Marketing naar Europa te brengen. Op die manier willen we bedrijven de nieuwe manier aanleren waarop bedrijven van andere bedrijven kopen.

- David Cancel, CEO Drift

Marketing automatisatie ≠ conversatie

STOP MET OVER-AUTOMATISEREN

De wereld draait op conversaties. Dus waarom uw marketing niet? Marketing Automation is zeer goed om uw bezoekers en klanten te profileren, maar wat bent u ermee als u alleen maar gebruik maakt van eenrichtingskanalen zoals email om uw contacten te bereiken? Uw boodschap is nu misschien wel gepersonaliseerd, maar de manier waarop u ze verspreidt, is dat niet. Die is waarschijnlijk gebaseerd op uw interne lead management processen terwijl uw klant alleen een persoonlijke conversatie wil.

Drift Assistant

VOEG HET MENSELIJK ASPECT TOE EN BLIJF GEFOCUST

Genereer meer leads door chatbots in te schakelen als mensen offline zijn. Laat uw chatbot het zware werk doen en leads kwalificeren, zodat uw sales mensen dat niet moeten doen. Laat geen kans onbenut en laat uw chatbot meetings boeken terwijl u er niet bent.

In tegenstelling tot heel wat andere chatbot oplossingen, richt het DRIFT Conversational Marketing Platform zich op één doel: conversaties starten die leiden tot een verkoop. Het is een chatbot én een live chat met één duidelijk doel: sales resultaten verbeteren.

CONVERSATIES, GEEN FORMULIEREN

Met Drift op uw website, kan u gemakkelijk elke conversatie omzetten in een conversie, wat niet gebeurt bij traditionele marketing en sales platformen die vertrouwen op formulieren en follow-ups.

Vooruitstrevende bedrijven gebruiken bots om hun marketing te automatiseren. Laat uw bot de webbezoekers kwalificeren en doorsturen naar de juiste persoon of direct naar de geschikte sales persoon. Bent u niet beschikbaar buiten de uren? Geen probleem. Uw chatbot is uw virtuele assistent en zal uw kalender voor u bijhouden. En het beste nieuws: u heeft daarvoor geen formulieren nodig.

Lacking knowledge or experience?

U ziet de waarde van DRIFT wel, maar:

 • U heeft de mensen en de tijd niet om het zelf te implementeren
 • U bent bang dat de go-live te lang zal duren omwille van andere projecten en de leercurve die u zal moeten doorlopen
 • U wil geen beginnersfouten maken

LeadFabric heeft alle ervaring en know-how om u snel op weg te helpen. Wat houdt u nog tegen?

drift email

Drift email – Een schat aan informatie binnen handbereik

Teruggekeerde emails bevatten een schat aan informatie, zoals:

 • Ik ben er vandaag niet, contacteer mijn collega X
 • Ik ben veranderd van functie, maar u kan terecht bij X voor XXX
 • Ik ben in zwangerschapsverlof tot xx/xx/xx. Tijdens die periode kan u terecht bij xx

Met Drift Email kan u deze schat eindelijk ontginnen!

drift email

Automatisch, makkelijk en snel

Drift Email zorgt voor:

 • Automatische update van uw CRM/MAP database
 • Doorsturen van emails naar de geschikte personen binnen uw organisatie
 • Antwoorden op nurture campagnes
 • Lead scoring
 • Betrekken van uw sales mensen bij marketing acties

Wacht niet langer en grijp de schat die voor het grijpen ligt.

Contacteer ons vandaag nog voor een demo van Drift email.

Certified Agency

We hebben verschillende aanbiedingen voor u uitgewerkt:

 • FabStart voor Drift: vaste prijs, duur en scope om u snel op weg te helpen 
 • Gepersonaliseerde implementatie: als u meer nodig heeft dan een snelle start en meer strategische ondersteuning kan gebruiken, helpen wij u bij het design en de uitbouw van uw conversational marketing strategie
 • Managed service (extra): playbook-creatie van het schrijven van boodschappen met on-brand copy tot het uittekenen van de flow
 • Outsourcing: ons consulting team kan uw conversational marketing strategie voor u realiseren door playbooks te optimaliseren om uw resultaten, engagement en conversies te verhogen
Kanthal testimony

Ontdek hoe Kanthal zijn inkomsten verhoogde in slechts 2 maanden tijd

Kort nadat Kanthal Drift had geïnstalleerd, konden ze hun fantastische, globale merknaam in industriële verwarmingsoplossingen verzilveren door het verkeer dat hun merk had gegenereerd om te zetten in gekende contacten.

En dat allemaal met een conversiegraad van 22% !

Telenet testimony

ONGELOOFLIJKE RESULTATEN BIJ TELENET

Telenet, één van de belangrijkste Belgische telecom providers kan nu B2B kopers converteren buiten de kantooruren en in het weekend.  Zaakvoerders van kleine ondernemingen die vaak niet de tijd hebben om overdag te kopen, kunnen nu een gesprek aangaan met een chat-oplossing en aanbevelingen krijgen over de meest geschikte telecom bundel voor hun zaak. Zij kunnen op dat moment de koop afsluiten of een afspraak maken in de agenda van een sales adviseur. Een week nadat de bot gelanceerd werd, zag Telenet een conversiegraad van 25% van aanvragen buiten de kantooruren en tijdens het weekend een uitzonderlijk hoge 40% van gekwalificeerde opportuniteiten die werden omgezet in een verkoop. Lees meer

WEBINAR: HOW TODAY’S BUYERS BUY (IN ENGELS)

Werken uw conversietactieken? U besteedt waarschijnlijk veel tijd en geld aan uitzonderlijke webervaringen. En toch vullen minder en minder mensen formulieren in. Waarom?

Het antwoord is niet eenduidig. Maar de manier waarop consumenten vandaag met websites omgaan, is veranderd. En wij zullen u tonen hoe.

Bekijk hIer ons webinar over Conversational Marketing (41 min).

 

BENT U KLAAR OM UW ROI TE VERBETEREN?

Een chatbot is de beste persoonlijke assistent die u zich kan wensen. Hij zet conversaties om in conversies.