Bombora Leadfabric

Wij brengen B2B intent data naar uw bedrijf

bombora_icon_1

COMPANY SURGE® ANALYTICS

Marketing kan actief geïnteresseerde kopers vinden en door de funnel sturen, terwijl sales zijn klanten kan prioritiseren en meer deals kan binnenhalen.
bombora_icon_2

COMPLETE B2B OPLOSSING

Als het erop aankomt om uw online B2B doelgroepen te bereiken, dan verbindt Adience Solutions alle stukken met elkaar. Van het bereiken van mensen die de beslissingen nemen in bedrijven en het uitvoeren van ABM strategieën tot het doorgeven naar de media partners van uw voorkeur, Bombora helpt u.
bombora_icon_3

MARKETING AND SALES INZICHTEN

De juiste inzichten hebben op het juiste moment kan het verschil maken tussen het bereiken of missen van uw doel. Measurement van Bombora brengt verborgen inzichten aan het licht over wat goed werkt en wat niet, evenals wat er verbeterd kan worden aan uw marketing- en salesinitiatieven.
Two Businessmen exploring wonders of Bombora

8 BRANDENDE VRAGEN OVER B2B INTENT DATA

Big data laat ons toe om grote hoeveeheden informatie te analyseren; het geeft inzicht in het online-gedrag van mensen, en het helpt ons om daarop te reageren. Maar als u werkelijk waardevolle inzichten wil krijgen in wat u met uw marketinginspanningen bereikt en interessante leads wil genereren die voor inkomsten zorgen, dan is het tijd om kopers te benaderen op het niveau van de klant (account-based) en moet u met intent data beginnen werken.

OVER BOMBORA

Bombora is een woord dat stamt uit de taal van de Australische Aboriginals en zoveel betekent als “een golf die gevormd wordt door een rif of rots onder water en soms breekt waardoor ze een gevaarlijke stroom aan water voortbrengt”. Bombora werd gekozen als bedrijfsnaam, omdat het staat voor de zee aan data die worden geaggregeerd en voor de uitdaging die Bombora aangaat om die data in te zetten.

bombora_imac_1

ONTDEK COMPANY SURGE® ANALYTICS

Bombora analyseert hoe de content van miljoenen B2B-organisaties wordt geconsumeerd en laat u weten wanneer uw doelorganisaties daadwerkelijk interesse tonen in uw producten of diensten.

bombora_imac_2

GERICHTER EN PERSOONIJKER

Audience Solutions is specifiek ontwikkeld voor de noden van de moderne marketeer en helpt u om makkelijk uw B2B publiek online te bereiken, Account Based Marketing strategieën uit te voeren en ze te activeren voor een consistente en gepersonaliseerde koopreis.

bombora_imac_3

GEBOUWD VOOR MODERNE MARKETEERS

Met de huidige geavanceerde marketing en sales strategieën heeft u nood aan een meetoplossing die gebaseerd is op een B2B dataset van hoge kwaliteit.

bombora_imac_4

BEREIK UW DOELGROEP, OVERAL

Ingebouwde integratie met belangrijke gegevensuitwisselings-, data management- en andere platformen inclusief Facebook maken het mogelijk om uw B2B doelgroep onmiddellijk te delen met al uw voorkeurpartners.

contacteer ons

U kan misschien veel partners vinden, maar niemand is zoals wij. Wij bieden u waarschijnlijk de meest veelzijdige marketing automation en marketingtechnologie-diensten aan in Europa.