Conversica Leadfabric

1STE RESELLER PARTNERSHIP IN EUROPA

Wij tonen u hoe Intelligente Virtuele Assistenten met succes de kost van Sales en Marketing kunnen optimaliseren

conversica reseller
conversica_icon_1

KOESTER ECHTE GESPREKKEN

Conversica maakt gebruik van artificiële intelligentie om het lead contact en kwalificatieproces te automatiseren
conversica_icon_2

ZET LEADS OM IN OPPORTUNITEITEN

Conversica kan leads identificeren die van plan zijn om te kopen en leads die onmiddellijk willen kopen
conversica_icon_3

VOEG HET MENSELIJKE ASPECT TOE AAN AUTOMATISATIE

Uw virtuele assistent treedt in contact met uw prospects op een natuurlijke manier, met email conversaties
conversica_lr_1

CONVERSICA + LEADFABRIC: VEREENDE KRACHTEN

LeadFabric is blij u zijn partnerschap aan te kondigen met Conversica, de leider in conversationele AI voor bedrijven en de enige die AI-gedreven lead managent software aanbiedt voor marketing en sales organisaties. Conversica vertrouwt op LeadFabric om Europese B2B bedrijven te ondersteunen in hun tijdzone.

OVER CONVERSICA

Conversica is een leider op het vlak van Intelligente Virtual Assistants. Ze helpen organisaties met het aantrekken, verwerven en laten groeten van klanten. De AI Sales Assistent van Conversica helpt bedrijven om sneller en efficiënter klanten te vinden door leads automatisch te contacteren, te kwalificeren en op te volgen met natuurlijke conversaties via verschillende kanalen. Conversica’s sales assistenten zijn gebouwd op een AI platform dat zijn pluimen al verdiend heeft.

conversica_lr_2

UW GEAUTOMATISEERDE SALES ASSISTENT

Conversica’s geautomatiseerde sales assistent is een vriendelijke medewerker van de klantendienst die opportuniteiten voor sales identificeert. Bovendien zorgt hij ervoor dat uw bedrijf antwoordt op elke internet lead. Met AI lijkt het alsof de berichten komen van een echte persoon. Daarom is het succesgehalte zo hoog – gemiddeld 35 procent van de mensen reageren. Uw AI-assistent kan het beste telefoonnummer vinden, het beste moment om te bellen, aankoopcriteria en feedback voor sales.

 

De Intelligent Virtual Assistant vergroot uw verkoop- en marketingteams door autonome 2-wegcommunicatie met uw leads en contacten te bieden via e-mail en sms in meerdere talen. Dit betekent dat potentiële klanten of huidige klanten worden engaged tot ze klaar zijn voor de volgende stap, zoals het boeken van een gesprek met sales of het bespreken van een verlenging. Bovendien kan uw Intelligent Virtual Assistant binnen 14 dagen worden ingesteld en volledig operationeel zijn !. Klik hier voor meer informatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

AFSPRAKEN MAKEN OP MAAT

Als internet leads worden toegevoegd aan een marketing of sales campagne van Conversica, dan beginnen er dialogen met geïnteresseerde leads. De AI conversaties gebeuren op zo’n natuurlijke manier dat de leads niet door hebben dat ze eigenlijk in contact staan met een geautomatiseerd systeem.

Oorspronkelijk was Conversica bedoeld om afspraken op maat te maken, maar het kan even goed gebruikt worden voor het opvolgen van contracten, om te laat betaalde facturen op te sporen en zo meer.

Dashboard Conversica

CONVERSICA VOOR MARKETING EN SALES

Zorg ervoor dat leads die marketing aan sales doorgeeft echt klaar zijn voor het sales proces. Conversica verbetert lead scoring in marketingautomatisatie software zoals Marketo, Pardot en Eloqua en werkt naadloos met Salesforce.

Uw geautomatiseerde sales assistent identificeert de hot leads sneller via “menselijke” emailconversaties, waardoor uw sales team zich kan focussen op de leads die echt van plan zijn om te kopen. Vanaf het moment dat uw sales assistent een verkoopopportuniteit ontdekt, brengt hij een verkoper op de hoogte en geeft de informatie door die hij heeft van de lead, zoals het beste nummer en het beste moment om te bellen en aankoopcriteria.

Conversica Conversations

BRENG HET MENSELIJKE ASPECT IN MARKETINGAUTOMATISATIE

Verschillende marketingautomatisatie platformen integreren met Conversica, waardoor een geautomatiseerde marketing-assistent een dialoog kan aangaan met elk van uw email marketingleads en hen kan nurturen en kwalificeren via natuurlijke dialogen. Conversica voegt een menselijke component toe aan marketingautomatisatie software. In plaats van te vertrouwen op nattevingerwerk en voorspellende lead scoring, identificeert Conversica de beste leads door hen vragen te stellen – en zij antwoorden.

STEL UW VRAAG HIER

Met Intelligente Virtuele Assistenten stellen we bedrijven in staat de kosten van verkoop, marketing en succes te optimaliseren.