Uberflip Leadfabric

UBERFLIP IN EUROPA? LEADFABRIC HEEFT ER ALLES VOOR IN HUIS

Personaliseer contentervaringen op uw maat voor lead generation, account based marketing en sales enablement

uberflip-badge
uberflip_icon_1

CREEER CONTENTERVARINGEN

Verbeter uw content management en haal er alles uit wat erin zit door het te combineren met gedenkwaardige ervaringen
uberflip_icon_2

PERSONALISEER CONTENT OP MAAT

Personaliseer content en creëer ervaringen op maat van uw klanten. Op die manier kan u waardevolle gesprekken met hen aangaan.
uberflip_icon_3

GENEREER LEADS EN INKOMSTEN

Word een leider in uw domein met content die kan gebruikt worden door alle stakeholders in uw organisatie in elke fase van de koopreis
uberflip_lr_1

UBERFLIP + LEADFABRIC: VEREENDE KRACHTEN

LeadFabric en Uberflip hebben hun krachten gebundeld om uw klantenengagement te verhogen met bijzondere contentervaringen waar uw publiek gek op is. En al die content kan gecreëerd en geplaatst worden zonder tussenkomst van uw IT-departement!

OVER UBERFLIP

Uberflip werd in 2012 opgericht door Yoav Schwartz en Randy Frisch met als doel betere klantenervaringen te creëren.  Wat begon als een pakket voor het bouwen van content hubs of bibliotheek van resources is vandaag een end-to-end platform voor het creëren van contentervaringen voor ABM, lead generation, sales enablement en content marketing om tegemoet te komen aan de noden van de moderne marketeer.  Lees meer

uberflip_lr_2

BOUW AANTREKKELIJKE CONTENT HUBS EN VERDEEL JE CONTENT SNELLER

Breng al uw content samen op één plaats en zorg ervoor dat uw bezoekers er meer tijd aan besteden door hen een betere ervaring te bieden.

U kan snel content plaatsen en publiceren, waar, wanneer en hoe u wil, zonder afhankelijk te zijn van uw IT-departement. Uberflip maakt het marketeers makkelijk om na te gaan hoe en door wie hun content wordt gebruikt in de organisatie.

uberflip_lr_3

INTEGREER MET UW TOOLS VOOR EEN BETER LEAD MANAGEMENT

Converteer meer leads door uw contentervaringen naadloos samen te brengen met CTAs (calls to action) en marketingautomatisatie. Verbind Uberflip met uw marketingautomatisatieplatform (MAP) om ervoor te zorgen dat leads die door uw content hub worden verzameld, naar uw database worden doorgestuurd. Door uw MAP te synchroniseren met Uberflip kan u terugkerende bezoekers opvolgen en progressieve profiling gebruiken om een compleet profiel uit te bouwen.

uberflip_lr_4

UBERFLIP AI

Als u erin slaagt om relevante content op het juiste moment aan de juiste persoon aan te bieden, dan kan u de verkoopcyclus sterk inkorten.

Maar dat kan u niet alleen. Uberflip AI gebruikt inzichten over uw prospects door voorspellende aanbevelingen te doen, zodat u er zeker van kan zijn dat u uw prospects geeft wat ze nodig hebben, zonder dat u de volledige controle verliest.  Dat is de kracht van Uberflip AI.

uberflip_lr_5

NEEM BESLISSINGEN OP BASIS VAN DATA

Meet, volg op en ontdek real-time inzichten over de prestaties van uw content om uw marketingactiviteiten te sturen. Creëer betere ervaringen rond uw content om meer engagement te krijgen. Ga na wat werkt en wat niet daar waar uw content staat en optimaliseer uw nieuwe content op basis van die inzichten. Zo weet u wat uw lezers willen en biedt u het aan op de manier dat zij het willen.

CONTACTEER ONS

Interesse? Wij tonen u graag hoe het werkt.