Cyance Leadfabric

Bijna elk bedrijf worstelt met het vinden van nieuwe klanten en om meer te verkopen aan bestaande klanten. Cyance verandert dat voor u!

cyance background

VORM UW DOELGROEP, MATCH UW DATA

LeadFabric is nu partner van Cyance.

“Nexus” het innovatieve platform van Cyance dat zich baseert op marketingtechnologie die steunt op gedrag (Behaviour Based Marketing Technology) detecteert de digitale voetafdruk die bedrijven online achterlaten.

HOE HET WERKT

Het Nexusplatform monitort signalen op het web, advertentienetwerken en sociale media en slaat ze op. We bouwen voorspellende lagen op basis van gedragssignalen die komen van duizenden locaties. Hiermee krijgt u een zicht op de organisaties die het meest van plan zijn om te kopen.

Nexus vindt de plaatsen waar uw klanten naartoe gaan om oplossingen te zoeken en gebruikt machine learning om te voorspellen welke klanten de meeste kans maken om te kopen of naar een concurrent te gaan.

waarde creëeren cyance

U ZIET DE WAARDE MAAR:

  • U wil geen beginnersfouten maken
  • U heeft de mensen en de tijd niet om het zelf te implementeren
  • U bent bang dat de go-live te lang zal duren omwille van andere projecten en de leercurve die u zal moeten doorlopen

LeadFabric heeft alle ervaring en know-how om u snel op weg te helpen. Wat houdt u nog tegen?

aanbiedingen cyance

WE HEBBEN ENKELE AANBIEDINGEN VOOR U:

  • FabStart voor Cyan: vaste prijs, duur en scope om u snel op weg te helpen
  • Gepersonaliseerde implementatie: als u meer nodig heeft dan een snelle start en meer strategische ondersteuning kan gebruiken, helpen wij u bij het design en het uitbouwen van uw intent data strategie
  • Outsourcing: ons consulting team kan uw platformstrategie voor u realiseren door settings te optimaliseren om uw resultaten, engagement en conversies te verhogen

WIJ KUNNEN U HELPEN OM NIEUWE LEADS TE VINDEN

Contacteer ons en we komen spoedig bij u terug